Hoe doorgeven van een drug test onkruid https://hollandpillen.com/xylometazoline/ Universiteit van geneeskunde en gezondheid wetenschappen st. kitts

Coevorden – Zondagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een neerstortende luchtballon. (LVO) Politie brandweer en ambulance rukten uit naar de Anne de Vrieslaan in Coevorden waar de luchtballon was gespot net iets boven de boomtoppen en volgens de melding zou de ballon neerstorten. Gelukkig lag de zaak heel anders, de ballonvaarder was bezig met een trainingsvlucht, hij wil namelijk komend jaar mee doen aan ballonvaart wedstrijden in Litouwen.

De ballon was bij Vossebelt opgestegen en na vlucht boven de stad Coevorden van ongeveer anderhalf uur werd de landing was ingezet, maar omdat er niet veel wind stond bleef de ballon bijna stil hangen boven de bomen en huizen, en kon toen er even wat wind opstak veilig en vlekkeloos landen op een stuk landbouwgrond langs het Stieltjeskanaal net even buiten de bebouwde kom.

Foto`s en tekst 112 in actie WM Media

%d bloggers liken dit: