Hoe doorgeven van een drug test onkruid https://hollandpillen.com/xylometazoline/ Universiteit van geneeskunde en gezondheid wetenschappen st. kitts

Beleef het kerstverhaal tijdens de Herderstocht op het Balloërveld

 Op 24 december 2016 werd er voor de zestiende keer een herderstocht georganiseerd. De Herderstocht is een wandelroute van ongeveer 2,5 kilometer over het Balloërveld dat verlicht is met behulp van lampjes. Er kon gestart worden tussen 17.00 en 20.00 uur. Voor jong en oud is de Herderstocht een prachtige gelegenheid om het kerstverhaal te horen, te zien en te beleven.

De organisatie heeft de route dit jaar jaar compleet vernieuwd! Wel werd er nog steeds gestart bij de plek waar de schaapskooi van Balloo staat. Een klein stukje verder kon men zich laten inschrijven bij twee Romeinse soldaten. Dit symboliseert de volkstelling in de tijd van keizer Augustus. Na de inschrijving kan men de lichtjesroute volgen. Onderweg werd op meerdere plekken bij een kampvuur een deel van het kerstverhaal verteld door onder andere Romeinse soldaten, herders, wijzen, een herbergier en de evangelist Lucas. Vervolgens komt men bij een schamel dak waar Jozef en Maria zich bevinden met hun pasgeboren baby in de kribbe. Ook dit jaar werd een massaal gehoor gegeven en liepen duizenden bezoekers liepen de route onder geweldige weersomstandigheden over het Balloërveld.

%d bloggers liken dit: