Hoe doorgeven van een drug test onkruid https://hollandpillen.com/xylometazoline/ Universiteit van geneeskunde en gezondheid wetenschappen st. kitts
Carbid Team Gieten van Geld beroofd tijdens feest.
Ze wilden knallend het nieuwe jaar ingaan, de mannen van Carbid Team Gieten (CTG). Maar het feest in de tent in hun dorp eindigde met een domper. Vlak na de jaarwisseling werd ontdekt dat er geld was gestolen uit de collectebus.

Het geld zou naar Samenloop voor Hoop gaan, het wandelevenement van KWF Kankerbestrijding, waar een aantal heren van het Carbid Team Gieten 17 en 18 juni aan deelneemt. Hoeveel geld er exact is gestolen, weten ze niet. Maar er zat toch zeker ‘een paar honderd euro’ in de pot.

Smet op een geslaagd feestje

De elf mannen van het CTG balen allemaal ontzettend. Dat er zoveel geld uit de vrije giften pot is gestolen, is een grote smet op wat verder een zeer geslaagd feestje was. „We waren al een paar keer met de pot door de tent geweest en wilden dat rond 1 à 2 uur nog een keertje doen”, vertelt Martijn Vredenburg namens CTG. „Toen zagen we ineens dat er alleen nog maar een tientje met wat muntgeld in de pot zat. De rest was eruit gehaald.”

Een andere pot met geld, dat ook naar KWF Kankerbestrijding zou gaan, hebben de jongens veilig kunnen stellen. „We hielden ook een kampioenschap spijkerslaan”, vertelt Vredenburg. „Voor een eurootje konden mensen hier aan meedoen. Dat geld zou ook naar Samenloop voor Hoop gaan.”

Aangifte doen

Sinds de jongens niet meer met een keet door Gieten mogen rijden, zetten ze deze feesttent op. Iedereen die maar wil komen, is welkom. In de verwarmde tent kunnen bezoekers van een hapje en een drankje genieten, terwijl er buiten fanatiek carbid geknald wordt. Burgemeester Eric van Oosterhout kwam zelfs nog even langs. Hij liet de jongens weten dat ze het weer mooi voor elkaar hadden.

De mannen hopen dat de dief spijt krijgt en de pot met geld alsnog terugbrengt. Hoewel ze vandaag druk bezig waren met het afbouwen van de feesttent, willen ze nog wel aangifte gaan doen. „We gaan ook een bericht op Facebook plaatsen”, zegt Vredenburg. „We hopen dat we het zelf kunnen oplossen en daarnaast willen we alle bezoekers nog bedanken. Want behalve dit zwartje randje was het een geweldig feest.”

Bron tekst: DvhN

%d bloggers liken dit: