Twee dodelijke ongevallen in een week tijd N34 bij Odoorn (video)

Odoorn – Bij een aanrijding op de N34 ter hoogte van Odoorn is woensdagmiddag een 39-jarige motorrijder uit Musselkanaal om het leven gekomen.

Rond half zes vond er een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een motor. Hulpdiensten kwamen direct ter plaatse, maar hulp mocht helaas niet meer baten. De motorrijder bleek toen al te zijn overleden.

De 41-jarige vrachtwagenchauffeur afkomstig uit Markelo raakte niet gewond bij de aanrijding. Van hem is een verklaring opgenomen. De N34 tussen Emmen-Noord en Borger was door dit ongeval geruime tijd gestremd. De verkeersongevallen analyse specialisten van de politie hebben een onderzoek ingesteld om de toedracht van deze aanrijding.

Twee dagen later was het weer raak.

Odoorn – Op de N34 bij Odoorn zijn vrijdagmiddag even na vier uur een auto en een vrachtauto op elkaar gebotst. Daarbij is een 59-jarige man uit Eext (personenauto) om het leven gekomen. De N34 was gestremd, maar is weer opengesteld.

Het ongeval ontstond toen de betrokken auto frontaal tegen een tegemoetkomende vrachtwagen botste. De vrachtwagen werd bestuurd door een 31-jarige man uit Wapenveld. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *