N33 tijdelijk dicht bij Veendam in verband met brandende auto.

Veendam – Een forse uitslaande brand op de N33 woensdagmiddag. De brandweer kreeg omstreeks 17:40 uur de melding van een autobrand op de N33 bij Veendam. Tijdens het aanrijden kregen de brandweerlieden te horen dat de brand reeds uitslaand was. Toen de bestuurster van de auto in de gaten kreeg dat er iets goed mis was met de auto, besloot ze gelijk de wagen op de pechstrook te zetten. Enkele minuten later stond de wagen volledig in brand. De politie die snel ter plaatse was sloot de N33 gelijk af. Dit omdat het vuur hevig was en de rook over alle rijbanen trok. De brandweer wist de brand te blussen met water en schuim. Omdat de brandstof tank gescheurd was, duurde het even voordat het vuur uit was. Inmiddels had zich een lange file gevormd van 3 a 4 kilometer. Van de auto was niks meer over. Een bergingsbedrijf heeft de wagen afgesleept. De exacte oorzaak is niet bekend

Foto`s en tekst Dennie Gaasendam. DG Fotografie

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *