Grote brand in geheim depot speciale recherche-eenheid politie in Eelde

Het bedrijfsgebouw aan de Burg. J.G. Legroweg in Eelde, waar woensdag brand is geweest, blijkt een geheim depot van de politie.

Dat hebben meerdere bronnen tegenover RTV Noord verklaard. Het zou gaan om de Dienst Speciale Interventies. De politie wil alleen zeggen dat er materieel en apparatuur van de recherche liggen opgeslagen.

Anonieme getuige

Een anonieme getuige verklaarde tegenover verslaggever Sven Jach: ‘Ik zag mannen met grote zwarte zware tassen door het hek naar buiten komen. Ze stapten in een politieauto en reden weg. Bij eigenaren van omliggende bedrijven is het een publiek geheim dat er een speciale recherche-eenheid in gehuisvest was.’

Aanvankelijk meldde RTV Noord dat in het pand een investeringsmaatschappij zou zijn gehuisvest, maar dat blijkt dus een dekmantel.

Bron RTV Noord

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *