AUTODOC heeft een nieuwe app

Bent u de eigenaar van een wagen die niet langer onder de garantie valt? Geeft u er de voorkeur aan om alles zelf te maken? Met trots introduceert AUTODOC een nieuw product voor u – de AUTODOC CLUB. Door middel van deze app wordt u geholpen om uw auto helemaal zelf te kunnen onderhouden en te herstellen. De hoofdfuncties die deze op uw tablet of mobiele telefoon installeerbare app biedt, zijn professionele werkinstructies in PDF en duidelijke video-instructies. 

 

Ze maken de reparatiewerkzaamheden aan uw auto gemakkelijker. Los daarvan kent de app ook de volgende bruikbare opties: Registratie van het voertuigonderhoud. Dit biedt u de mogelijkheid om reparatiegegevens van uw wagen op te slaan en te analyseren: datums, de onderdelen en apparaten die door u zijn vervangen en de bezochte winkels. De datums waarop de olieverversing is gebeurd. Vanaf nu zult u deze data niet meer vergeten. Verder zult u een seintje krijgen als de olieverversing moet plaatsvinden. Vervangingsplanning van de onderdelen. Uitgaande van het aantal afgelegde kilometers van het voertuig zullen de AUTODOC-specialisten u inlichten over de te verwachten vervangingswerkzaamheden. U dient uw kilometerstandinfo up-to-date te houden. De kosten voor brandstof. In deze sectie worden uw brandstofverbruik en -kosten bijgehouden. De persoonlijke gegevens en de documenten van uw wagen. Op deze plek kunt u additionele data van uw wagen vastleggen, incl. Allerhande fotomateriaal en documentatie, wat u in staat stelt om alle essentiële zaken op 1 plek te bewaren.

Mijn favorieten. Handige bedieningsinstructies en videomateriaal kunnen hier worden toegevoegd om te voorkomen dat u het kwijt raakt. Daarbij komt nog dat u met de installatie van deze app gebruik kunt maken van de assistentie van AUTODOC-specialisten en u dat zal u een besparing opleveren op de garagekosten. Zodoende worden reparaties en onderhoudswerkzaamheden eenvoudig en lonend. Binnenkort verschijnt de AUTODOC Club, schrijf u in op onze nieuwsbrief om er als eerste achter te komen wanneer deze beschikbaar is.