Scootladies terug naar Gieten, geen pk`s genoeg voor de Duitse bulten.

640 kilometer hebben de vriendinnen Monique Baron en Janet Hut afgelegd op hun scootmobiel naar het Duitse Velden, maar ze moeten hun reis staken. De scootmobiel van Monique is kapot.

 

We hebben na lang overwegen en met groot verdriet de knoop door gehakt het lichaam van mij Janet is op die kan het niet meer om te moeten duwen en trekken met de scootmobiels is een te zware belasting geworden daar dit al vaker is voor gevallen en de scootmobiel van Monique is gewoon kapot en de andere durven we gewoon weg niet meer in te zetten ,als deze ook nog stuk klapt heeft Monique helemaal geen scootmobiel meer en zonder kan ze echt niet en daar willen we het echt niet op aan laten komen wat heel begrijpelijk is.

Het besluit is dan ook moeilijk maar ook wel verstandig genomen en met een traantje weg gepinkt staan we beide volledig achter het besluit en is dit de laatste camping wat we hebben aangedaan šŸ˜”.

We kunnen terug kijken op een mooi en groot avontuur en zal hier zeker niet eindigen we blijven altijd wel weer op zoek gaan ook al is dit in ons eigen land en zullen onze verhalen ook weer met jullie delen .

Maar voor nu stopt deze reis hier en wij danken jullie voor alle support en mooie berichten heeft ons zeer goed gedaan en we hopen op een mooie terug reis naar huis en met een opgeheven hoofd gaan we ook naar huis ………..

Groetjes van Janet en Monique

Share: